Känns så märkligt att sova hemma oss sina föräldrar. Känns som att man är och hälsar på tre år tillbaka i tiden. Skillnaden är väl att mitt fina flickrum bytts ut mot ett lite omysigare gästrum. Men att mamma och pappa fick ett desto finare sovrum nu glädjer mig mycket. Men när man äter kvällsmat tillsammans med familjen känns det som att vara tillbaka i tonåren, gymnasiet och allt det där jag verkligen inte längtar tillbaka till. Det kapitlet är verkligen över för mig och jag är så nöjd att jag lyckats vända blad. 
 
Har pluggat med bror hela eftermiddagen. Vi är inne på uppgift 3 av typ 100(känns det som). Går framåt i alla fall och snart står han där med studentmössan på och bubblig inombords av både lycka och champange. 
 
Ska förhoppningsvis få 9 timmar sömn (i sträck) inatt, var väldigt längesedan det hände sist. Men den lilla gosepissen som väcker mig varje morgon saknar jag som tusan redan, så antar det får var värt. Imorgon fortsätter plugget och vi hoppas kunna bocka av ännu en uppgift på listan. Sen ska jag krama på min lilla familj och ta tag i tvättberget som väntar där hemma.
 
Godnatt på er ♥
Visa fler inlägg